Diamond Collection

Black Box Finale

Een echte finale voor elke show. Een overvloed aan sterren in allerlei kleuren afgewisseld met zilveren crackling bloemenpracht.

Magic Palms

Statige goudkometen ontploffen in titanium gouden palmen met rode, groen en blauwe uiteinden. Die moet je gezien hebben!

Bloody Red

Sensationeel! Bloedrode sterboeketten met heldere blinkers.

Seal

Complexe cake met 3-traps rauwe luchthuilers, in vieren splijtende lichtkogels en natuurlijk het geweld van blauwe lichtkogels met sterboeketten.

Wonderful Heaven

Als de oerknal kleur zou hebben, dan zou deze cake hier een ode aan zijn! 70 perfecte schoten.

Leopard

36 schoten bijten zich door de lucht aan de beste effecten.

Tiger

80 schoten in iedere richting zorgen ervoor dat dit beest te genieten is vanuit elke hoek in de straat. Een ware diamant!

Predator

144 Schoten worden met een perfecte timing afgevuurd. Werkelijk de timing van een roofdier. Ongekend spektakel met een megafinale wat verwacht mag worden in de Diamond Collectie. Een beest van een compound!

DC fontein

Fontein met 100gr kruit

DC fontein

Fontein met 118gr kruit

15 shots cake

16 schots 19mm cake.

8 shots cake

8 schots cake 19mm

Mega Bat

De Mega Bat is een cake die zeker een statement zal maken. Hij bestaat uit 25 schoten van levendige kleuren, die elk een onvergetelijk effect leveren.

Viper

Een complexe batterij met 3-traps donkere fluitjes en kleurencrosetten. Een prachtige finale van blauwe staarten om dahlia boeketten te kleuren gemengd met witte stroboscoop.